De elfde kookles was iets speciaal. In plaats van een menu met drie gangen, werden het tien hapjes. Deze week en de komende week gaan we enkel hapjes maken. Hier zijn de tien hapjes.
Cooking course nr. 11 was something special. Instead of a menu with three courses, we made ten appetizers. Here are the ten appetizers
Bladerdeeg met gerookte ham.
Puff pastry with smoked bacon.
Toast met artisjok, mozzarella en tomaat
Toast with artichoke, mozzarella and tomato
Scampi in tempura met zoetzure saus: superlekker!
Shrimp fried in tempura dough with sweet-sour sauce: delicious
Geitenkaas met olijventapenade
Goat cheese with olive spread
Garnaal – Asperge – Espuma van pastinaak: superlekker
Shrimp – asparagus – parsnip espuma: delicious
Zwarte olijf – sardientje – tomaat
Black olive – sardine – tomato
Foie gras – pistache – Portogelei
Foie gras – pistachios – Port wine jelly
Toast – amandelen – aubergine
Toast – almonds – egg plant
Garnaalkroket
Shrimp croquette
Ei – gerookte zalm
Egg – smoked salmon
Juist van marijke mail gekregen met filmpjes van Oscar op circus cursus moest klikken YouTube om te kijken en gelukt opa vraagt of hij nog eten ga krijgen. Groetjes van natte Wervik
Verstuurd vanaf mijn iPad
Op 19-dec.-2012 om 17:53 heeft Hot Cuisine de Pierre het volgende geschreven:
> >